Badkamertrends 2019

Nu het nieuwe jaar bijna van start gaat, is het tijd voor de badkamertrends voor 2019. Welke trends van dit jaar nemen we mee? Zien we veel veranderingen vergeleken met het afgelopen jaar? Wat zijn de trends die komend jaar zullen ontstaan? Deze vragen worden allemaal beantwoord. Bent u opzoek naar een nieuwe badkamer of wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste trends op het gebied van badkamers? Lees dan verder.

 

Tegels

Standaard witte of zandkleurige badkamers zullen we steeds minder gaan zien. Een trend die we komend jaar veel gaan zien is het bekleden van één muur met iets opvallends als een botanische print of een bijzondere kleur. 

 

Sunshower

In 2019 zullen we steeds vaker een sunshower in de badkamer zien verschijnen. De sunshower is een douche met infrarood licht. Het werkt niet alleen ontspannend, maar infraroodstraling vermindert ook rug- en nekklachten, spierpijn en reumatische klachten. Daarnaast stimuleert de sunshower ook nog eens de doorbloeding.

 

Zwarte kranen

De zwarte kraan is een trend die we nu al veel zien in badkamers, maar deze trend zullen we in 2019 weer gaan zien. Zwarte bad-, douche- en wastafelkranen zijn helemaal van nu. Veel mensen denken meer aan de praktische kant van een kraan, terwijl het detail van een kraan gelijk een andere uitstraling aan uw badkamer kan geven.

 

Designradiatoren

Veel mensen zien een radiator als een stofvanger en een doorn in het oog. Echter is dit niet langer meer het geval. Er zijn talloze opties voor moderne radiatoren die echt iets toevoegen aan uw badkamer. Waar veel mensen een radiator vaak als negatief ervaren, kan een designradiator nu echt een blikvanger in uw badkamer zijn. Een trend die we komend jaar in steeds meer badkamers gaan zien dus.

 

Barrièrevrije douche

Steeds minder badkamers hebben een douche met opstapje of drempel. Inloopdouches zijn al populair, maar gaan we nog meer zien komend jaar. Het is niet alleen praktisch, maar het geeft tegelijkertijd een strakke uitstraling aan uw badkamer.

Bij Franck van Vliet Badkamers spelen wij in op de laatste trends. Wilt u uw badkamer een nieuwe look geven? Neem dan contact (http://www.franckvanvliet.nl/pg-31585-7-113223/pagina/contact.html) met ons op.

Paffoni zwarte kraan Paffoni zwarte kraan